Prezentarea cartii "TOGETHER" Servicii Test Stiri Contact
 

Stiri

S.C. TOP PRIORITY S.R.L lanseaza sesiunea de inscriere la cursurile de limba engleza atat pentru adulti cat si pentru copii incepand cu data de 23 August 2010.

Curs pentru Copii Cambridge Club este destinat elevilor din ciclul primar (7-12 ani), care au nevoie de un mediu propice in care sa poata explora aceasta limba la un nivel superior de cunoastere. Plecand de la premiza ca fiecare copil este special, este unic, fiecare avand un potential ce trebuie exploatat, acest curs ii ajuta nu numai in dobandirea cunostintelor de limba engleza, dar pune accentul si pe modul in care copilul percepe, asimileza cunostintele, impulsionandu-l sa cerceteze, sa caute, sa asculte, sa intrebe, sa se amuze, sa priveasca totul prin prisma entuziasmului. Un copil entuziasmat, invata mult mai usor si cu mai mult spor!

OBIECTIVE:

- predarea vocabularului pe arii tematice: familia, scoala, natura, timp liber, sarbatori etc. dezvoltarea capacitatii de comunicare, se pune accentul pe deprinderile de ascultat- vorbit-citit si scris;

- activitatile vizeaza comunicarea degajata, care este inlesnita prin antrenarea simturilor: (culoare, sunet, miscare, activitate practica)

- dezvoltarea unei atitudini entuziaste fata de limba engleza, astfel incat copilul sa poata explora aceasta limba si comunica fara teama de a gresi.

*Specificul Cursului: general/conversational; metodele de predare sunt inovative, interactive si pun accentul pe comunicare insotita de explicatii si exercitii gramaticale.

Suportul Cursului: publicatii proprii, carti de la edituri de prestigiu, fise de lucru, suport audio-video. Nota: Monitorizarea nivelului de cunostinte prin teste periodice de verificare Se emit rapoarte semestriale catre parinti, in care sunt trecute toate activitatile desfasurate si modul in care copilul s-a implicat, inclusiv testele periodice de verificare a progresului.

Curs Intensiv de Limba Engleza pentru Adulti Cursul de limba engleza se adreseaza acelor persoane care au cunostinte minime de limba engleza sau acelora care intampina dificultati, nu pot inlatura barierele de comunicare, dar care poseda o maxima vointa de a stapani aceasta limba la un nivel optim.

OBIECTIVE:

- explicarea notiunilor de gramatica si imbogatirea vocabularului, atat de necesare si fara de care, o persoana nu se poate angaja intr-o conversatie;

- abordarea interactiva a temelor de conversatie/discutie/dezbatere, astfel incat cursantul este stimulat/incurajat sa participe, exprimandu-si astfel propriile idei si opinii;

- sprijinirea cursantului in dobandirea unei atitudini entuziaste si plina de incredere Cu un astfel de bagaj de cunostinte bine sintetizate si fixate in cadrul orelor de curs, cursantii vor inlatura barierele de comunicare, se vor simti increzatori si pregatiti pentru situatii viitoare carora le vor face fata cu succes..

Nota: Cursul Intensiv este de 60 de ore, in 15 sapt.( 2 ore x 2 zile/sapt)

Cursurile vor incepe pe 20 septembrie.

Program copii: Marti & Joi, ora 18:00- 19:30

Program adulti: Luni & Miercuri, ora 18:00- 20:00

In cazul mai multor cereri privind imposibilitatea de a participa la curs in cadrul saptamanii, cursul se poate desfasura si in weekend!Puteti de asemenea sa efectuati testul online de pe acest site!

Inscrieti-va la cursuri, pentru ca viitorul Dumneavoastra atat profesional cat si personal sa fie mult mai bun si pentru a va putea bucura de avantajele cunoasterii celei mai folosite limbi de circulatie internationala in domeniul business si nu numai.