Prezentarea cartii "TOGETHER" Servicii Test Stiri Contact
 

Cartea Together este editia revizuita si adaugita a cartii “Learn to be the best” aparuta in anul 2007.

Scopul culegerii este acela de a veni in ajutorul parintilor si copiilor, facand invatarea unei limbi straine cat mai facila si atractiva. Metoda este extrem de eficace iar culegerea va ofera posibilitatea de a invata pas cu pas alaturi de copilul dumneavoastra.

Cartea este structurata pe capitole, astfel incat pentru adulti exista un capitol foarte bine detaliat cu aspecte din gramatica limbii engleze si aplicatii, iar pentru elevi, capitolele sunt destinate pentru a invata limba engleza prin metode atractive si eficiente facand apel la: imbogatira vocabularului, utilizarea lui in contexte diferite, redactarea unor texte cat si posibilitatea de a retine notiunile invatate cu ajutorul reprezentarilor grafice ce urmeaza a fi colorate.

Capitolul "FOCUS ON GRAMMAR"
Este destinat parintilor, pentru aprofundarea  cunostintelor de limba engleza. Acest capitol sintetizeaza aspectele  cele mai importante din gramatica limbii engleze, detaliat explicate cu seturi de exercitii pentru fiecare categorie.
La finalul fiecarei sectiuni de gramatica aveti plasate teste de verificare “Test your English” astfel incat singuri sa va testati progresul.

Capitolul "STEP-BY-STEP ENGLISH"
Este destinat copilului dumneavoastra si cuprinde:

1 GRAMMAR IN A NUTSHELL (Gramatica pe scurt) contine: o scurta introducere in gramatica limbii engleze, punandu-se accentul pe: Articol, Pronume, Adjectiv, Pluralul substantivelor etc. plus exercitii destinate fixarii notiunilor invatate.

2 READING COMPREHENSION contine: texte la prima vedere si propune fixarea vocabularului cerut de temele incluse in programele ciclului primar: familia, casa, prietenii, animalele, anotimpurile etc. Textele sunt de scurta dimensiune, atractive si usoare incurajand lectura.
Exercitiile acestui capitol propun descifrarea textelor si interpretarea acestora, mai ales ca ele se bazeaza pe situatii reale de viata si cuprind vocabularul minim pe care ei trebuie sa-l aiba.
Textele sunt insotite de reprezentari grafice ce urmeaza a fi colorate, astfel incat procesul de invatare sa fie nu numai eficient dar si atractiv si lejer.

Capitolul “CELEBRATIONS” 
Este cat se poate de fascinant , cuprinde  descrierea celor mai importante sarbatori din lume.
Textele sunt formulate intr-o maniera desavarsita imbinand cultura si traditia  cu idei si sfaturi practice pentru  dumneavoastra si copii.

Capitolul “I LOVE FAIRYTALES
Cuprinde binecunoscutele povesti de altfel, nemuritoare, in care seara de seara ii puteti citi copilului dumneavoastra o poveste minunata,  delectandu-va  cu o lectura in limba engleza.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player